Как да се облечете с ефирна рокля в офиса

Независимо от сезона, работата на много от нас налага изискванията си в дрес код и офис облекло. Ако и при вас ваканцията е все още далеч, а ви се иска по-леко облекло, време е да научите, как да се облечете с ефирна рокля в офиса, при това, без да предизвиквате негативно отношение на началство и колеги:

Стилът на работното място, невинаги е свързван с разбиранията ни за мода. Ако в студените месеци за вас е все едно, как сте облечени, то много вероятно е преди старта на отпуската да ви се ска да се позарзсъблечете. Ето, защо ви предлагаме да сте стилна дама с: ДАМСКА РОКЛЯ ШИФОН КОЛАН

Стилна може да бъдете и с панталон от по-лека материя, съчетан с топ без ръкав и леко сако, за да не е прекалено натрапчива външността ви.

Блузи с голямо деколте не са разрешени на много места и деловата дама, трябва умело да избира. Тогава поставете лек, ефирен шал, в областта на деколтето. Така, едновременно ще минимизира и прикриете пищността и ще придадете още по-загадъчна визия на дрехите

Интересни са и предложенията за туники, които в по-топлото време може да носите с клинове. И като стана дума за тях, те добре се съчетават със сукмани. Тук единственото условие е внимателно да изберете нежни и леки материи, подходящи за сезона.

Емблематична унисекс визия може да си набавите и като сложите бяла ризка с къс ръкав върху черен панталон. Леко небрежно, но достатъчно показно за делова жена.

Използването на някои ползи от многото елементи, каквито има в изобилие в дамските аксесоари, може много да ви улесни. Колани, шалове, фишута, обувки, дамски чанти, дори ръкавели са подходящ начин да придадете малко предваканционно настроение в оставащите работни ди.