Топ съвети как да сте по-съблазнителни на плажа

При избора на бански костюм, трябва да се ръководите от фигурата, модата и усещането за комфорт. Дори да следвате модните тенденции, няма да се чувствате добре, ако нещо от другите две неща не е на лице.

Ето, защо съобразете всичко това и ще получите невероятна комбинация:

Плажно облекло – на мода са както банските от две части, така и доста динамични, ексклузивни и разчупени модели от цял бански. Банските от две части са разделени на горна с триъгълни чашки, която се комбинира с долнище боксер, бикини или прашки тангра. За почитателките на цял бански костюмите произхождат от класически модели с дълбоки изрезки на груб и дори в предна част, тънки презрамки, панделки и други декорации. Спортните натури могат да заложат на плажно облекло на райета, а романтичните на флорални мотиви. Изборът на цветове може да се базира на бреговата ивица и всичко морско. Дори да сте около басейна, това ще е най-подходящата комбинация.

Удобни джапанки и обувки за плажа – практични и много популярни станаха чехлите с дървени подметки. Те са чудесен избор за лятото, а цветните им каишки вмъкват допълнителен еликсир и са като екстра върху им. Тези модели чехли са практични за носене, както за плажа, така и за разходки. Вариант за топлите дни от годината са въздушните модели с разделител между пръстите. Някои от тези обувки са украсени с мъниста, декоративни камъни, капси, платнени панделки, цветя и пр. Новите актуални модели за лятото са сензационни и на добри цени.

Бански – намерете изцяло нови кройки бански, изработени от непромокаеми материи, двулицеви шорти за плаж и разходки. Направете всичко, в т.ч. подходящ стайлинг като комбинирате с риза, топ, парео, шалчета или кърпи, съчетано в принт с любимия бански.

Облечете се с туника НАДИН и обгърнете тялото си с аромат на френската Ривиера и по неповторим дук, заимстван от стилове на 80-те.