6 съвета да спестите време на летищата

Един от най-изморителни елементи на въздушния транспорт са свързани с еуфорията: „Как да стигнем там“.

Съществуват няколко прости начини за гарантиране пристигане на летището, което да протече толкова гладко, колкото не може да си представите. Обърнете внимание на тези пет прости съвети, за да спасите ценни минути или дори часове при пристигане.

  1. Почти всички знаят старата поговорка за само опаковане ръчен багаж. Но какъв е отговорът, ако наистина имате нужда от тези допълнителни чифт обувки, обемисти ски екипировка, или пет нови костюми от три части? Понякога не е занимателно да се пътува само с миниатюрни количества вещи, но за да се избегнат безкрайните чакания на въртележките на летищата, помислете за използването на услуги за багаж и управление като багаж свободно.
  2. Запишете се за програмата, която позволява предварително одобрени пътуващи до значително ускоряване на влизането.
  3. Изберете най-добрия маршрут до крайната си дестинация и по-рано от излитането на вашия полет. Обмислете използването на организиран транспорт, който да ви откара до Вашия хотел. Този тип посрещачи ще чакат с табела на ръка и ще съдействат с багажа. Ако не сте планирали организиран транспорт с такси до хотела, уверете се, че сте добре запознати с местното метро, ​​автобус или други таксиметрови опции, включително път, тарифи и информация за покупка на билети.
  4. Намерете начин да се освободите от стреса

Това: Как да стигнем до летището е достатъчно лесно – влакове, автобуси, таксита или личен автомобил работят по план за непредвидени случаи. Задръствания, закъснения на влаковете и проблеми за паркиране всички могат да добавят към предварително стрес за вашия полет. Проверете за адекватен начин и графици, възможността за задръстванията или ранно пристигане. Факторът допълнително време, ще направи летенето без стрес.

  1. Избягвайте последната минута наплив

Дори опитните туристи правят грешка – бързат за летището и в последните пет минути правят всичко. Ако регистрацията отваря три часа преди полета, се опитайте да достигнете половин час преди това. На повечето международни полети, хората избират най-добрите места. Проверете за такива от по-далеч, не оставяйте за последната минута.

  1. Отпуснете се

С проверени в багажа си и бордната си карта в ръка, може да си отдъхнете и да се отпуснете – персоналът на авиолиниите ще се погрижи за останалото. Безцелното лутане по летищата може сериозно да ви забави, дори самият полет и плавните кацанията да са минали успешно. Предвиждайки нискотарифни полети и всичко от по-далеч ще може да се насладите на полета като една приятна почивка!