Най-добрите плажове на големите градове

Не знаете ли, че този живот е не пътуване до просто един град, направено от един човек. Той е много повече и сега може да посетите планина в небето …, докато следвате естеството на ходове „…Йоан Златоуст

Ако все още не знаете кои са най-добри плажове на големите градове, предлагаме ви ги на тепсия:

1.Маями, USA (Атлантически океан) – най-известните Маями плажни градове на света, предлагат лазурни брегове, слънце, танци и коктейли, известни личности и богати хора. Всички те предпочитат стил арт деко, с барове и клубове и луксозни хотели. Тук цари култът към красиво тяло: джогинг, спорт, физически упражнения могат да бъдат директно практикувани по крайбрежната пясък. Освен да се наслаждават гостите могат и да изгарят допълнителни калории.

  1. Дубай, Обединените арабски емирства (Арабския залив)

Дубай е известен със своите смели архитектурни, топлина и райски плажове – истински мост между Изтока и Запада и може да го ползвате в пълната му сила на плажа в Дубай, което е напълно възможно да срещнете знаменитости. Планувайте вашата почивка.

  1. Барселона, Испания (средиземноморски)

Барселона е лятната столица на Испания. Докато туристите считат забележителностите в Барселона като ненадминат плаж, то самият град Барселона не може да се похвали с един километър красиви пясъчни плажове, най-добрите от тях – Плаж Барселонета. Неговите седем милиона души го посещават ежегодно.

  1. Рио де Жанейро, Бразилия (Атлантически океан)

Това е нещо повече в света на спа от самия Рио, с емблематичните си плаж Копакабана. На брега на Бразилия, той пази зорко око на статуята на Христос, протегната на върха на планината. Клубове, барове и ресторанти – това не е всичко: Можете да видите и исторически военни укрепления. В града атмосферата на безгрижните плажове, където вечно е карнавал.

  1. Кейптаун, Южна Африка (индийски и Atlantic)

Кейптаун е град, където лукс и богатство са е навсякъде. Тук могат да се доловят микс от Европейския шик и африканска екзотика. В Кейптаун има всичко: пет-звездни хотели ресторанти, шикозни нощни клубове, дизайнерски бутици и плажове – още по-добре, отколкото в телевизионния сериал „Спасители на плажа“. Най-бляскав плаж е Клифтън с ослепителни яхти и мускулни бронзови сърфисти.

Разберете повече за възможностите и направете една мечтана екскурзия.