Бюстие, рокля, аксесоари – кога и как да съчетаваме

Може би сте чували или виждали бюстие. Отдавна моделът присъства в арсенала дамски дрехи. Ако все още липсва във вашия гардероб, то време е да си набавите. Направете полезно пазаруването.

Днес има много модели бюстиета. От модел бельо, до корсет, който подхожда с панталон, деним, поли и дори рокли бюстие. Подобно предложение може да видите в черна рокля от кадифе с пола от тюл. Едно наистина завладяващо докосване.

Не забравяйте, че този стил се нуждае от специално бельо без презрамки. Или алтернативно може да се откажете от сутиена. Това може само да позволи на жена или момиче повече еластичност около гърдите и над роклята.

И ако все пак решите да си купите специални дрехи, най-добрият избор ще бъде сутиен без отпечатване на модел или дантела. Можете да използвате и силиконови сутиени, които освен, че са доста популярни напоследък са и много фини и подходящи за всякакви модели рокли.

По отношение избора на аксесоари, някои видове рокли изглеждат красиви сами по себе си. Не е нужно да се разваля имиджа с прекалено много декорации. Изборът декорации трябва да служи като естествено допълнение към вашия външен вид, без да излиза на преден план. В случай на лошо време или вечер на лунна светлина, може да се допълни с късичко яке.

Що се отнася до цвят, нюансът трябва да бъде или няколко нюанса по-тъмен и да се облича или да бъде контрастен. На върха към сакото, може да се добави шал. Между другото, вместо да завързвате шал върху рокличка с гол гръб, може просто да поставите ярка брошка. Ако искате да подчертава красотата на ръцете, можете да носите гривна. Но не забравяйте, че всяка жена има нужда от хубави дрехи и бижутата не трябва да са твърде много, защото в този случай изображението ще бъде безнадеждно. Що се отнася до обувките, трябва да изберете обувки или сандали, с тънки или високи токчета.

Важно е да не прекалявайте с лосион с тен по тялото или много тъмен чорапогащник, защото роклята може да се плъзга на няколко сантиметра и да разкрие разликата от цветове на кожата.