Старите неща в дома – какво и къде да отидат

Какво да правя със стари, но все още здрави мебелите, ако те не се вписва в новия интериор? Как да удължим живота на старата, но любима вещ или предмет. Нека се опитаме да намерим отговор, въпреки, че всеки от нас по един или друг начин е обвързан с поне една вещи или мебел в дома си. Вижте за такива старинни неща с едно почистване на мазета и тавани.

Ето и 3 идеи, които могат да са ценен съвет за някои като вас. Преди това вижте и за услуги от Фирма за извозване.

Какво да правим с куфар без дръжка – Разбира се в апартамента на всеки от нас има поне една чанта или куфар с повредени цип, дружка или колелца. Изпратен в изгнание на балкона, той в резултат на това, често е и изложен на прекомерна влага, пряка слънчева светлина и буболечки. Няколко години по-късно такова нещо идва в неизправност и се изпраща на депо. Но всичко може да бъде различно! Можете да дадете на вашия стар стол, шкаф или нощно шкафче втори живот! Ето някои идеи за преправяне на стари мебели: декупаж; боядисване; лаково покритие и пр.

Декупаж на старите неща – преди да се е наложило да изхвуърлите всичко на едно SMETISHTE.COM е много по-лесно да опитате възстановяване на мебели от всякакъв вид. Този вид лечение е лесен за изпълнение и не изисква никакви финансови разходи. Всичко, което трябва е наличие на лак, боя четка и набор от цветни салфетки. Техниката е проста: Преди да започнете, обезмаслете повърхността с всички подходящи средства за тези цели; След това се придържайте към цветните неща, които ще трябва внимателно, да се избегнете, за да не се образуват фини въздушни мехурчета – това ще удължи живота на вашия интериор; В крайна сметка ще получите чудесни крепежни елементи. Както можете да видите, това е просто! Като инсталирате този начин всеки елемент от интериора на дома ви не само ще удължи живота на стари мебели, но също така и да стане собственик на изключителен нещо, което би могло да изпълните собствените си ръце. Извозване на електроуреди 

През последните години, дизайнерите все повече предлагат да добави към вътрешни помещения дрипав стил. Главната особеност на тази тенденция е използването на във вътрешността на антики. Мащабна огледало рамки, свещници, издълбани крака или гърба на стола, напукани изкуствено мебели. Всичко това създава атмосфера на спокойствие и уют. Трансформацията на нови мебели използва техника, наречена напукване. Преди да започнете, трябва добре да подготвите стаята си, а именно: да рисувате. Най-добрият начин да повлияете на крайния резултат от работата си е с помощта на майстори за демонтаж на мебели.