Разбулване истините около маркетинг стратегиите

Когато заговорим за маркетинг стратегиите, съществуват много митове. З да стане по-нагледно и ясно тава, как се прави seo оптимизация на уеб сайтове трябва да разбулим някои тайни. Ето и тях:

Всеки бизнес трябва да има блог

Не те не трябва. На първо място, ако не разполагате с време, за да поддържате блог, не го правете. Ако не разполагат с пари, за да инвестирате в него, не го правете. Ако вашият бизнес просто не се поддава много добре на блог, не го правете. Просто защото всички останали имат блог, не означава, че трябва.

Правете само неща, които може да правите с високи постижения.

Всеки трябва да има социално присъствие в медиите

Не, не трябва. Социалните медийни сайтове са претъпкани. Освен ако не разполагате с много време и пари за изграждане на общност, най-вероятно няма да получи много от нея. Вместо да се налага постоянно присъствие, инвестирайте малка сума пари в маркетинг съдържание, използвайте Facebook или Twitter, заложете на seo оптимизация за първи места в гугъл. Това е далеч по-добро използване на време и пари.

Винаги трябва да публикувате вашата работа във всички мрежи

Може би има нещо, което да изпраща автоматични копия на съдържание на социалните мрежи. Хората обаче не харесват автоматизирани съобщения. Ако започнете да пращате автоматизирани съобщения, човек може да направи мониторинг на дейността на вашия уеб сайт.

По-дълъг е по-добре

Като цяло, хората, намират съдържанието в интернет и не се стремят да остана дълго. Придържайте се към 500-1000 думи за текст съдържание и не повече от няколко минути на видео. Преди всичко, тествайте съдържание. Не всички аудитории са едни и същи. Използвайте ги като общи насоки.

Сърфирайте с ключови думи

Фраза, съотношение на дума, съдържанието с определена сума на ключови думи. За всеки 100 думи, които сте написали, включете ключова дума само веднъж.

В наши дни, писането механично не е добре. Търсачките са станали мъдри в практиката и сега една дума за плънка вече не се използва.

Днес всичко е за природното писане.

Bottom Line

Не слушайте всичко, което чувате. Маркетинг съдържанието се развива толкова бързо, че информацията се развива и променя динамично. Отделете време, за да прочетете най-новите статии, всеки ден или рискувате да останете назад.