Как да поставите ФЪН ШУЙ във вашия работен офис

Всеки от нас поне веднъж в живота, искате да направи разместване на мебели, предмети, независимо от това дали става дума за дома или офиса. След като са настъпили тези манипулации, много хора забелязват, че в живота им започват да се случват положителни промени – за подобряване на отношенията в семейството, промени в отношенията с колеги, началници, бизнес партньори. Промените в живота могат да бъдат заменени и с Фън Шуй вашия работен плот.

Ако намерението ви е да направите една пермутация, трябва да сте запознати не само с факта, че тя е за практиката, която позволява правилния подход за постигане на благополучие, късмет, пари, но и с начина, по който трябва да се сложи масата, за да се постигнат такива резултати.

Ето някои фирми, които може да са ви от полза:

ТОВАРНИПРЕВОЗИ.COM – хамали за почистване и изнасяне на бокулци.

OBSHTINI.COM – извозва мебели Бургас.

HAMALSKI.COM – почиства тавани и мазета.

Акценти на практиката фън шуй

През последните десетилетия на фън шуй, отношението към тази процедура е различно. Някой е щастлив да практикува, докато други го възприемат като нещо свръхестествено и страшно. В действителност, това се основава на взаимодействието на основните елементи. Неговият човек може да „настрои“ себе си, да постигне хармония, късмет. За да бъдем по-точни, Фън Шуй е мястото, практика на интериорни елементи и по този начин успява да привлека добър късмет, може да получи благоволението на всички елементи. Много от разпоредбите на тази практика са въз основа на взаимодействието на елементите, но също така и за психологическите аспекти. Ако не се обърне внимание на тях, самия човек, без да го осъзнава може да се чувства неудобно, а това се превръща в източник на неприятности. Като правило, фън шуй обзавеждането на дома е ситуация на място в офиса. То е не по-малко важно. Местоположение на стоки, мебели, играе огромна роля в това как човек бързо ще се развие кариера, ако може да се разбира добре с колегите, за да се намери общ език с властите. Важна роля във всички тези въпроси е и местоположението на всяка мебел, в това число и масата.

Общи препоръки за поставяне на масата

Някои от тях ще изглеждат много прости, обаче, в ежедневната сътресения не винаги изпълняват дори прости правила. Ето какво да разгледаме на първо място в регенерацията на бюро в офиса:

Не го поставяйте по такъв начин, че да седите с гръб към входа на помещението. На подсъзнателно ниво това подреждане се възприема като потенциално опасни, но от гледна точка на енергийните потоци може да донесе предателство. Това е особено вярно, когато вратата се отваря навътре;

Не бива да се седи и с гръб към прозореца, в противен случай съществува риск, че ще бъде трудно да се спечели подкрепата не само на властите, но и колегите;

Не пренебрегвайте и символи на вода. Не поставяйте бюрото си така, че източник на такава да е зад вас.

Символи на вода, включват, дори една картина с образа на вода, фонтан, аквариум и така нататък.

С работния плот в офиса според фън шуй, трябва да се разглежда като конструкции не само се създава усещане за натиск, но също така за покрива положителна енергия;

Скриване на проводниците – те също не бива да са оставяни на видно място, те са символ на отлив на финансите, така че телефонът и компютърните кабели, трябва да се отстранят от видимите места.

За успешно място на масата се счита, когато човек седи с лице към вратата и по диагонал от него.

За да е благоприятно място за Фън Шуй, може да използвате вашия работен плот като украсите с картина с пейзаж, символ на водите (езеро, море, река). От умора и спестяване на рутинна може максимално да освободите рафтове и стелажи. Според Фън Шуй на работното място, човек се нуждае от защита. Тя може да осигури и по-голяма защита на хора, които също работят в офиса, разположени на по-високите етажи.