Масаж за лицето и козметични продукти

За да бъдете красиви трябва всеки ден да работите усилено върху себе си. Колкото по-възрастна е една жена, толкова повече мисли за магически процес, който ще възстанови кожата й с 10-20 години. Ако искате незабавен магически лек за бръчки, опитайте с масаж на лицето.

Самостоятелният масаж има благоприятен ефект не само върху кожата, но и мускулите и кръвоносните съдове. Друго което помага е успокояваща козметика atache. С тази грижа кожата се заглажда, става гладка, еластична, подуването изчезва и тенът става по-свеж.

Ако имате акне или други кожни проблеми, самостоятелният масаж на лицето може да се отложи за по-благоприятно време. Кожата трябва да се почиства без никакви наранявания, порязвания, разраняване на акнето. Започнете грижа за чувствителната кожа.

Ако имате розацея, движенията трябва да са меки, леки и плъзгащи. Самостоятелният масаж на лицето се прави за 10 минути на ден, за да се постигнат невероятни резултати.

За самостоятелно масаж на лицето е добре да използвате растително масло, зехтин, като към него добавите няколко капки от нероли, портокал и жасмин. Това гарантира, че пръстите ще се плъзгат по кожата, а масажът трябва да продължи толкова дълго, че да успеете да се отпуснете.

Основните права на самостоятелният масаж са:

1 . Ако мускулите са напрегнати, лицето трябва да се отпусне. Това може да стане с леко отворена уста.

2 . Масажът около очите става с леко потупване с върховете на пръстите. Спазвайте алтернативата на движения или представете си, че свирите на пиано.

3 . Масажните линии преминават от центъра на челото към ушните миди и от центъра на веждите към върха на носа.

4 . Областта под врата трябва да бъде по-интензивно масажирана с опакото на ръката.

И, за да овладеете техниката на самостоятелен масаж, в началото се гледайте на огледало в анфас.