Модни съвети за летния гардероб

Дамският гардероб е личното пространство на всяка лейди, но има неща, които трябва да бъдат взети под внимание. Някои аксесоари и облекла се притичат на помощ в най-спешните ситуации, когато ни изглежда, че няма абсолютно нищо за носене и обратното могат да навредят на имиджа, ако не са правилно съчетани.

Има дрехи, които не излизат от модни тенденция и лежат в основата на най-стилните изображения. Това, което трябва да знаете са съветите за мода в летния сезон.

Стилистите са идентифицирани редица локални детайли, които ще ви бъдат полезни.

  • Цялото внимание на дизайнерите е насочено да подчертава женствеността. Унисексът и вече познатият ни смокинг замира. Момичета, облечени в рокли и поли са нежни и вълнуващи. Всичко е в пълен синхрон с въздуха. Изображението на тоалета трябва да диша, да подчертае естествената привързаност с притежателката си.
  • Гамата от цветове насочва вниманието към един доминиращ цвят – пастелни нюанси.

Всички нюанси на пастелно розово и бяло са върха на популярността. Това е и основното нещо, за да изберете цвят, който съответства на цвета на кожата ви. Разредете вече познатите светло синьо и светло синьо, всички нюанси на лавандула, естествен зелен, мек сив, ярко-червен до най-пламенния, заглушаващ жълт. Тук може да видите цветовете, които всеки мъж или жена ще забележат: http://fashioncolors.eu/online-moda/damska-moda/списък-и-значение-на-новите-думи-в-мода.

  • Любителите на деним могат да се радват на дънкови дрехи и този сезон. В съчетанията му, може да използвате само едно нещо деним – дънки, потник или рокля, всичко зависи от личните предпочитания.
  • Дизайнери оставят по-малко възможности за въображението на мъжете, както залагат на модни прозрачни рокли и блузи. Дантела, шифон и полупрозрачни ресни създават успешно представата, какво се крие под дрехата.
  • Плисета пък от своя страна допълват изображението за лекота и ефирност. В допълнение към​​ рокля, пола или блуза с плисирано кожено яке с шипове или стил деним, с което образа на напълно се запазва женствен.
  • Любителите на простота и конкретност на изображението ще бъде удовлетворени от комбинация в черно и бяло с правилните линии на дрехи и използването на правилни геометрични форми, като например в разрез и в печатен вид.
  • Последната точка, но не на последно място по важност, са аксесоарите. На преден план шаловете, използвани като превръзка на главата и големи цветя. Също са за почитателите на ръкоделията. Те могат да допълнят облеклото си с елегантна бродерия, така да знаете и те са на мода този сезон.