Как да изберем най-добрите продукти за почистване

Всеки иска да има чист и дезинфекциран дом. За да направят това реалност, повечето от нас посветиха няколко дни (често пъти през почивните дни) за почистване. Когато се подготвяме за голямо събитие, започваме да търсим решения за почистване, които би трябвало да направят нашата работа по-невероятна.

За съжаление дори не си представяме колко опасни могат да бъдат някои продукти за почистване. Много от тях съдържат редица опасни химикали. Тези продукти, въпреки популярността им, всъщност могат да ви разболеят.

Защо да не поддържате дома си чист и без токсини? Опитайте се да бъдете по-екологосъобразни. Обърнете внимание на своето здраве и на Земята. Нямате нужда от тези токсични продукти, за да поддържате напълно чист дом. Можете да разчитате на екологично чисти почистващи продукти, които да ви помогнат да почистите старите си вещи и да защитите околната среда едновременно.

Вижте тук за http://bezvredno.com/izvozvane-stari-mebeli-dezinfektsiya.

Не използвайте никакви опасни битови дезинфектанти и почистващи препарати. Можете да направите свои собствени домакински почистващи препарати и дезинфекционни средства, като използвате различни обичайни, по-малко токсични домакински съставки. Най-често срещаните съставки са: боракс, сода за хляб, дестилиран бял оцет, сол, сода за миене, лимони, олио за готвене. Вземете под внимание повечето съставки, които вече имате във вашата кухня. Ако сте мързеливи по малко или просто нямате свободно време, поне купувайте по-малко токсични версии. Това не само ще ви помогне да направите средата по-безопасна, но и ще ви спести пари.

Започнете своята зелена домашна програма за поддръжка и почистите къщата си с ниско токсични почистващи препарати, които правите сами. Тези почистващи препарати не само са екологични и ефективни, но струват по-малко от търговски продукти, миришат добре и не замърсяват въздуха в помещенията. Едно от основните им предимства е фактът, че отнема само минута, за да ги направите. Не се колебайте дори да замените вашите химически почистващи продукти с естествени продукти, които правите сами.