История на Pin up стила в модата

Pin up е един от най-романтичните и сладки стилове, съществуващи в света на модата и известни на нас от доста дълго време. Изключителното очарование, романтиката и женствеността, скрити в  него, го правят чудесна алтернатива за разходки и за разговори, както и за романтични моменти и много други случаи.

Така че, ако харесвате външния вид на Мерилин Монро, Бети Грейбъл и Ингрид Бергман, тогава модерният стил е точно това, което трябва да внесете в гардероба, за да промени и придаде свежест. Може да го постигнете, чрез модернизиране на ретровите традиции. Подобни идеи има тук: http://segashno.com/2017/09/18/нова-година-2018-какво-да-облека-за-пово

Основните неща, които трябва да знаете за този стил са за това как да се обличате правилно! Поръчайте актуални модели от тук: http://fashioncolors.eu/dreha/damski-drehi/бяла-жилетка-със-синьо-райе-z-10.

Какво изисква Pin Up Style модата?

Съвременният стил не показва чувственост, но леко подсказва за нея. Този стил е един от най-естетическите и великолепни ключовете, които може да използвате, за да акцентирате върху женствеността и очарованието си, като същевременно не рискувате да създавате провокативен вид. Говорейки за произхода и името на ПИН. Трябва да се върнем към 30-те години, когато първите съблазнителни плакати на слаби момичета също показаха дами със стилистика и от името на тези закачени постери навлиза името му.

Една от иконите на този стил е Мерилин Монро, която наистина усвои изкуството да комбинира красивите детайли на стила пин с великолепната поза и цялостните нрави във всички нюанси, които са необходими за завършване на подобен външен вид. http://hothoroscope.eu/2017/09/15/какви-дрехи-трябва-да-предпочитам.

Рита Хауърд е друго ярко въплъщение на тотален чар, което се превърна в икона на стила на щифта. Лана Търнър, Ава Гарднър и Бети Грейбъл също са включени в списъка на най-красивите икони на този стил.

Що се отнася до съвременните изображения, можем да посочим Скарлет Йохансон и Дита фон Тийз като съвременни последователи на стила, който перфектно го използва за модернизирани дрехи и ретро шик.