5 най-луксозни коли в наши дни

В списъка с най-скъпи коли и цени и имена на лимузини с висока степен на персонализация. Тези автомобили обикновено са персонализирани и произвеждани въз основа на поръчки.

Най-евтиният в списъка е само за един милион долара. Нека започнем от него, а от тук може също да поръчате накладки за isuzu-piazza:

  1. Lamborghini Aventador Stretch Limo

Стойността на този луксозен автомобил в момента не е известна. Lamborghini Avendator stretch limo. Той е проектирана през 2013 година. С функции, които включват 6.5 литров V12 двигател на Lamborghini, който изтласква до 700 конски сили, L-образен диван и има плазмени телевизори, Ipod hookups и дори шампанско, Avendator stretch заслужава място в списъка поради нейната awesomeness.

  1. 2. Mercedes-Benz S-600 Pullman: 1 милион долара

Това е президентската лимузина на Pullman Guard

Представян е на много автомобилни шоута по целия свят. S-600, а официално е пуснат на пазара през 2015 г. Като заместител на Maybach, той има 21-футово лимузино покритие, способност да устои на стрелба и малки взривни вещества.

  1. 3. Милион евро мини: 1,35 милиона долара

Притежавана от принцеса Реджина Абдуравакова от Казахстан, тя остава най-скъпата мини медуза. С функции, които включват 47-инчов телевизор, 70 TFT монитора, 30 паркинг сензора и 20 паркинг камери. MINI е перфектно проектирана с кристали и чисто злато.

  1. 4. Maybach Landaulet: 1,4 милиона долара

Майбах излезе на пазара през 2013 г. поради високата цена и липсата на разпознаване на името, за разлика от Bentleys и Rolls Royce. Landaulet беше много популярен през 1920 година. Той има двигател с мощност 612 к.с., 612 к.с. и с бяла кожа с вградени златни гранули и макар и да не е лимузина „stretch“. Все още струва около 1,4 милиона долара.

  1. 5. Среднощният ездач: 2,5 милиона долара

Проектиран през 1986 г., Midnight Rider, макар и нетрадиционен, остава най-голямата в света лимузина за наемане и най-тежката лимузина в света. Изграден е от трактор и има капацитет да задържа до 40 пътници. Удобствата включват нощен клуб на борда, бар в пълен размер и 3 отделни салона.

Сами виждате, че всяка кола е оборудвана по най-висок лукс.