Отстраняване на стари мебели от апартамента

Отстраняване на стари мебели от апартамент

Премахването на старите мебели е често срещан проблем в домакинството. Къде да поставите старите мебели. Най-често при започване на ремонт хората търсят нови мебели, които ще донесат веднага след обновяването на апартамента.

Но какво да правим със стари и ненужни мебели? Към днешна дата, без фирма, специализирана в изхвърлянето на мебели не е достатъчно. Не може да изхвърлите мебели на улицата, тъй като глобите за такова почистване на апартамента са невероятно големи и не е добре просто да замърсявате местността. Старите мебели трябва да се транспортират до специални депа.

Решение за премахване на мебели

Отстраняването на старите мебели е труден процес. Това е така, ако се извършва без помощта на специалисти. Старите мебели в много случаи са обемисти и тежки. Преди това трябва да бъдат разглобени, извадени от апартамента и отведени на специално определено място.

Всичко това струва време и пари. Само специализирани фирми за износ на стари мебели и строителни отпадъци ще могат да направят това своевременно и на достъпни цени.

Процесът на износ на стари мебели

  1. Разглобяване на старите мебели

Днес се забелязва тенденция, че изнасянето на боклуци от апартаментите на хората става много по-често, отколкото в минали времена, когато хората се грижат за закупените мебели и домакински предмети от години.

Тази ситуация се е променила радикално, мебелите често се обновяват, хората се отърват от ненужните интериорни предмети, които преди 10 години изглеждаха все още модерни.

  1. Премахване на вещи и мебели

Отстраняването на старите мебели за рециклиране не трябва да се превръща в проблем.

Специализирани фирми наемат професионалисти, които ще предоставят безценна помощ. Опитните хамали вземат ненужните неща много внимателно, за да не развалят настилката, другите мебели, да не надраскат стените или новите врати.

В края на работата практически няма отпадъци в къщата, обемисти неща се разглобяват, а на площадката се извършва детайлно демонтиране на мебелите.

За износ на стари мебели използваме специално пригодени превозни средства и подходящо оборудване.

  1. Почистване на мазета и тавани, балкон, складово помещение

Работата на екипите от фирма kostovi.bg е пряко свързана, както с физически лица, така и с юридически лица. А това означава, че не само собствениците на апартаменти и къщи, но и тези, които се нуждаят от надграждане или почистване на офисното пространство, могат да се отърват от боклука.

  1. Почистване след изхвърляне на мебели

Цената на експортните услуги зависи от размера на мебелите, теглото, нуждата от монтаж не е включена в цената. Тя представлява безплатна услуга към цялото обслужване. Плащането може да се извърши по удобен начин, както в брой, така и безкасово.

Отстраняването на боклука и почистване на целия апартамент от мебели е дълъг процес. Той отнема известно време, но за нас винаги е ясен и добре координиран, така че изразходването на сравнително малко време за износ на стари мебели е приятна опция, извършвана от опитни специалисти на фирмата. Тя осигурява най-високо качество на услугите.