Разглобяване на мебели и преместване с чистачи.com цени

Трудно е да си представим модерен офис или дом без мебели. Маси, стелажи, скринове, шкафове и други функционални мебели от дърво или ПДЧ са удобни за използване и имат добра износоустойчивост. Кабинетните мебели имат и друго предимство – лекота на сглобяване. Целият процес е като сгъване на конструктор, така че може да се направи, без дори да имате специални умения. Още по-лесно ще е ако се обърнете към специалисти по чистачи.com и научите за техните цени.

За да сглобите мебелите правилно, без да повредите повърхността и без да счупите крехките части на мебелите, трябва да следвате няколко правила:

разопаковайте частите една по една и не изваждайте скрепителните елементи от пакета (това ще помогне да се избегне объркване);

Подгответе предварително отвертка, чук и други инструменти, необходими за разглобяването (които може да са необходими в инструкциите);

събирайте мебелите само върху равна повърхност, в противен случай ще има изкривявания или някои части ще се разхлабят;

Поставете картон, хартия или кърпа върху работната повърхност (това ще предпази мебелите от замърсяване и механични повреди).

Преди да пристъпите към сглобяване, внимателно проучете схемата на готовия продукт. Това ще ви помогне да определите правилната позиция на всяка част. Ако мебелите са по-големи, не ги събирайте сами. Обадете се на някого да ви помогне.

Сглобяването на корпусната мебел винаги започва с рамката. Компонентите трябва да бъдат инсталирани с точност до един милиметър. Винтовете, болтовете и другите крепежни елементи трябва да бъдат затегнати до упор. Не може да се прекалява, тъй като може да има пукнатини. В самия край на монтажната част вратите са фиксирани, монтирани са огледала и стъкло, а аксесоарите са фиксирани. В процеса на извършване на работата използвайте инструментите много внимателно. Те могат да повредят повърхността на мебелите.

Не забравяйте, че гаранцията на производителя не се отнася за случаи, в които са настъпили повреди в нарушение на последователността и техниките за сглобяване. Ето защо, ако мебелите с голям брой части и компоненти и сложният характер на взаимодействието на всички части се придружават от инструкции, стриктно ги следвайте.

За всичко това и още много от полза може да са ви услугите на чистачи.com. Те работят на изгодни цени и винаги може да поръчате почистване и извозване на отпадъци в София.