Събиране на боклук с почистване

За комфортния живот и работа във всяка стая трябва да бъде чисто. Не винаги има време, сили и желание да изчистите собствените си терени. Особено трудно е да се направи това с голяма площ на недвижими имоти и след ремонти. В такива случаи си струва да се свържете с фирма за еко почистване.

Сметище.Ком са насреща. Те ще съдействат, както при нужда от голямо почистване, така и когато трябва почистване след пожар и извозване до сметище. Може да ги откриете и на: 088 888 32 42.

Извършваме сметосъбиране с почистване в жилищни, търговски, офис и други видове недвижими имоти. Стотици различни клиенти вече се възползват от качеството и наличността на услуги.

При почистване и извозване на строителни отпадъци е необходимо:

  • Извършване на ремонт. Подмяна на подови настилки, инсталиране на конструкции от гипсокартон, демонтиране на стари плочки в банята, подмяна на водопровод – всички тези и други работи водят до образуването на строителни отпадъци. Поради голямото си тегло и размери, самостоятелното отстраняване ще бъде много трудно. Специалистите ще събират, опаковат в специални торбички и ще зареждат в превозни средства за изхвърляне.
  • Извършване на преустройство. В този случай строителите разрушават старите стени и правят нови. Отпадъчната тухла или блокове също трябва да бъдат премахнати от стаята. След преустройството всеки дом ще се нуждае от почистване и сметосъбиране.
  • Настаняване в нов апартамент. Много често старите собственици оставят дефектни домакински уреди, счупени мебели и голям брой други неща, които са трудни за справяне от самите собственици.
  • Наводнение или пожар. След такава неприятност често има нужда да се поправят и изхвърлят всички повредени предмети.

Защо еко почистване

Със smetishte.com, професионалното почистване и извозване на боклука, цената, която зависи от обема на работа, се осъществява възможно най-бързо и ефективно. Специалистите внимателно се отнасят към имуществото на клиента, използват необходимото оборудване и перилни препарати в работата си. Поради наличието на товарен транспорт, са възможни строителни отпадъци от всякакъв вид. Важно е да запомните, че където и да се намирате не можете да оставяте такъв боклук в близост до контейнери, това е наказуемо. Цената на хамалски услуги е достъпна за всички категории клиенти. Ето, защо е по-добре да поверите такава работа на професионалистите Сметище.Ком.