Ето как да разширите възможности на своя автомобил с правилната мултимедия за кола

Ето как да разширите възможности на своя автомобил с правилната мултимедия за кола

Съвременната мултимедия за кола разширява възможностите на автомобилите, като прави пътуванията по-удобни и по-безопасни.

По право съвременните мултимедия имат широка мащабируема функционалност, чиято стабилна работа се гарантира от модерен софтуер и хардуер.

Големият капацитивен екран от 7 до 12 инча улеснява много управлението на радиото и не натоварва зрението на водача. Използването на гласов контрол за избор на режим на работа на радиото, файловия плейър, навигацията или разговорите не отвлича вниманието по време на шофиране.

Подобрените възможности за класическа функция на автомобилно радио – ви позволява да слушате аудиозаписи от всякакъв формат и от почти всеки тип носител. Наред с това се възпроизвеждат популярни видео формати и е възможно да се преглеждат изображения.

Получаването на Wi-Fi сигнал от всякакви точки за достъп или използването на модем позволява да използвате напълно приложенията, които изискват интернет връзка, включително навигатори и услуги за наблюдение на трафика. Повечето приложения от Play Market са достъпни за инсталиране.

Мултимедията за кола поддържа свързване на външни устройства като: камера за задно виждане, която ще ви помогне да паркирате; изображения на DVR, което може да се показва на екрана на радиото; управление на музика и разговори от бутоните на волана. Всичката тази интеграция със смартфон ще направи пътуването безопасно и по-удобно.

Онлайн магазинът за автомобилно аудио https://bgauto.eu предлага голям избор от стандартни мултимедийни устройства, предназначени специално за различните марки автомобили.

Всички видове радиостанции, мултимедия и навигации може да разгледате на страниците на сайта.