Дамска макси мода голям избор за едри жени

Дамска макси мода голям избор за едри жени, а знаете ли, какво не се препоръчва за едрите дами? Когато избирате дрехи, трябва да внимавате с подбора… Какво още съветват модните стилисти, вижте в следващите редове:

На момичетата с извити форми не се препоръчват да носят неудобни, тесни дрехи. Дори опитвайки се да изглеждат по-фини, тясната дамска макси мода няма да им донесе положителен ефект, а само ще създаде проблеми за човешкото здраве.

Стилни дрехи за пълни жени

Една стилна дреха ще позволи на едрите дами да подчертаят достойнствата на фигурата си и да скрият недостатъците.

Всеки човек трябва да знае своя собствен цвят на облекло и стил, както и кройката, която му подхожда, спрямо фигурата. Всичко това трябва да е правилно комбинирано.

Дамска макси мода голям избор за едри жени

Дамите с наднормено тегло трябва да се откажат да купуват лъскави дрехи, особено панталони, блузи и сатенени рокли. Причината за това е, че такива дрехи привличат вниманието и в същото време визуално увеличават фигурата. В този случай се препоръчва да се даде предпочитание на обикновените тъкани. Така, ако желаете, да добавете блясък, може да поставите брошка на линията на раменете, ярки обеци на ушите или ланец на врата. По този начин може да създадете отвличащо вниманието разсейване, което да прикрие недостатъците на фигурата. За тази цел може да използвате и слънчеви очила.

Дрехите от дамска макси мода със снимки, щампи, шарки също могат да привлекат вниманието към себе си. С тях лесно може да отклоните погледите от недостатъците на фигурата.

Препоръчително е да се откажете от прозрачните или тънки дрехи

Последните само може да разкрият всички „тайни“, които тялото ви крие. Най-добре е да дадете предпочитание на по-плътните материи и задължително да носите коригиращо бельо.

Ако предпочитате полупрозрачни или плетени дрехи, трябва да носите тениски или комбинации според тях. С помощта им може да скриете някои от нюансите на тялото си.

В коригиращото макси бельо трябва да се чувствате свободни

Такова не трябва да пречи на дишането или движението. Ако имате дебели или грозни крака, тогава може да ги скриете под дълга пола.

При избора на дрехи трябва да запомните, че вертикалните линии удължават, стесняват и разтягат фигурата, докато хоризонталните линии разширяват, скъсяват и приземяват човек.

Scroll to Top