Топ идеи да направите коридора приветлив с извозване на стари мебели

Когато планирате извозване на стари мебели е добре да следвате някои стъпки. В тази статия ще ви запознаем с някои Топ идеи да направите коридора приветлив…

Антрето е първата стая, която гостите виждат, когато влязат в къщата ви. Именно поради тази причина, ние ви предлагаме няколко идеи за обзавеждане, така че то да е гостоприемно.

Топ идеи да направите коридора приветлив с извозване на стари мебели

Говорим за малко пространство, но не бива да се пренебрегва и това, че и то има нужда от вашето внимание.

Важно е коридорът да е приветлив и удобен, да осигурява места за съхранение на улични дрехи и обувки. По този начин се поддържа ред и в къщата.

За да направите антрето по-приветливо:

Може да планирате извозване на стари мебели, както и да добавите елементи като удобни възглавници върху мебелите за антрето или растения, за да внесете живот в стаята.

Може, също така да изберете да добавите декоративни аксесоари, за да персонализирате пространството и да го направите по-привлекателно. Пейка, на която да седнете и обуете обувките си. Това дори носи допълнителен комфорт.

Що се отнася до функционалността:

Важно е да имате достатъчно място за съхранение на палта, шапки и ръкавици. Може да изберете стойка за дрехи, гардероб или рафтове за съхранение на тези предмети. Скринове са полезни за съхранение на аксесоари като дрехи, шапки или ръкавици.

Много е полезно да имате гардероб с огледало във входното антре, защото ви позволява да се облечете и срешете, преди да излезете от къщата. За всичко това вижте и как да наемете услуги на фирма по извозване на стари мебели. Възползвайте се от този адрес: https://www.chistachi.bg/izhvarlyane-stari-mebeli-sofia.

Мебели за антре – как да изберем шкаф за обувки

Ако имате много обувки, може да изберете рафт или рафтове за обувки, за да ги съхранявате.

Шкафът за обувки с няколко врати ви позволява да организирате обувките по по-ефективен начин, като отделяте различни видове обувки или обувки за различните членове на семейството.

Шкафът за обувки с няколко врати също може да е по-практичен, ако имате много чифтове. Това ви позволява да имате по-лесен достъп, без да се налага да сваляте всичките, за да намерите чифта, който искате.

Въпреки това, трябва да вземете предвид размерите на вашия коридор, преди да закупите шкаф за обувки с много врати. Ако имате малък коридор, по-малка стойка за обувки може да е по-подходяща, за да не заема твърде много място. Също така трябва да се уверите, че имате достатъчно място за отваряне на вратите на шкафа и достъп до съхраняваните модели.

Източник: Chistachi.bg

Scroll to Top