5 топ идеи за организация на гаража, които ще променят живота ви

Редовното почистване на гаража е важно поради редица причини. За да ги разгледаме, предлагаме ви да продължите да четете.

Почистване на гаража – стъпките които да направим

За много собственици на автомобили гаражът е нещо повече от място за съхранение на кола. Всъщност, това често е втори дом. Ето, защо е толкова важно да се извършват, както козметични, така и основни ремонти навреме.

  1. Подредете контейнери за съхранение

Организацията изисква място за съхранение на нещата, а добрите контейнери са спасение, особено като се има предвид голямото разнообразие от артикули във вашия гараж. Контейнерите се предлагат във всякаква форма, размер и материал, така че може буквално да поставите всичко в тях.

  1. Създайте кът за почистване

Направете рутинно почистване на гараж, а след това придайте на този гараж е сбъдната мечта на организатора – подредени пералня и сушилня, плочки. Ако вашият гараж е прикрепен към къщата ви, търкалянето на пералнята и сушилнята вътре е чудесно спестяване на място…и удобно извън погледа.

  1. Изберете стилни рафтове

Телените рафтове са организационна нирвана. Придайте на натоварения си гараж усещане за спокойствие, като поставите всичко на мястото му, организирано по размер. Повечето магазини за подобряване на дома продават цели стелажни системи с различни височини и разположение на рафтовете, за да паснат на целия ви гардероб. Тези системи са евтини, лесни за сглобяване и се предлагат със или без колела.

  1. Подредете достатъчно приоритети

Гаражът невинаги е прекрасно пространство – така, че защо да не му придадете пръски цвят? Този прост подход използва релаксиращи акценти на зелено от морска пяна. Ярко оцветената врата и подходящите кошници за съхранение над мивката правят този гараж място, което може да иска да излезе. Този организационен подход е перфектната комбинация от красиво и функционално и показва как намек за цвят може да трансформира пространството.

  1. Вземете изобилие от бучки

Такива са изключително гъвкави. Може да създадете кът за занаяти, да закачите инструменти или да направите всичко, което сърцето ви желае. Това малко място е перфектната зона за изработване на наклонена черта в домашния офис.

Източник на информация: Evro.center

Scroll to Top